HTML

Friss topikok

  • Főtruista: Ezt talán azoktól kellene megkérdezni, akik miatt mára egy ilyen rendezvényen ilyen szintű biztosí... (2010.07.26. 14:32) Élhetetlen....
  • thing: jela.hu/?p=709 :-) (2010.01.14. 19:43) BKV sucks
  • maripán: Most már nem egy hét szünet lesz:( Másnak kellett az az autó.... (2009.10.19. 11:42) Autó...vele vagy nélküle?
  • noacid: Jól beszélsz..:) Kell nekem ez a nő:) (2009.02.04. 19:38) Magányos nők?

Mindennapos

Mindennapos élmények, mindennapos ételek, mindennapos érzések.

Linkblog

BKV sucks

2010.01.14. 13:55 :: maripán

Második napja tart, nem tudok mellette elmenni. A tegnap esti híradóban látva a "közvetítést" a BKV dolgozókról az egyébként alacsony vérnyomásom az egekbe szökött. Csocsó, szendvics, miegymás?

Sztrájkoljon, mert rossz a busz állapotra, mert nem kielégítő a szolgáltatás színvonala, mert piszkosak a járművek. de fizetésemelésért? Könyörgöm, melyik átlag dolgozó sztrájkol a fizetése emelésért? Azt ki kell érdemelni, meg kell érte dolgozni.....nem?!

Teljesen egyetértek a sztárjkkal, aztán meg egyáltalán nem. Értem én, hogy nem indul el a busszal, mert siralmas az állapota. Nem értem meg, neki mitől járna több, mint másnak. Az étkezési jegyek megadóztatásával rengeteg munkavállaló kellett búcsút mondjon a cafeteria-ellátásnak. Mégsem megy az utcára, és mégsem lehetetleníti el a többi embert azzal, hogy nem tud eljutni iskolába, orvoshoz, mmunkába, ahonnan, ha már van indok, nem is olyan nehéz kirúgni a munkavállalót. Nem kérem a szomszéd tehene is dögöljön meg, de az enyémet ok nélkül nem kellene leölni, nem jól látom?

Ma 2 helyre is oda kellene érjek időben. Nem tudom, induljak-e el 2 órával korábban és gyalogoljam le az 5 kmes távot, vagy fagyjak meg a megállóban mert nem tudom, a BKV honlapja szerint közledekő járat tényleg közlekedik-e. Besz@rás, miket meg lehet csinálni. Egyrész kifizetteteik a viccesen-szomorúan pofátlan összegbe kerülő bérletet (talán akkor nem ér atrocitás az ellenőrzés során-de ez sem biztos) AMIBŐL NEM TUDOM MIRE KÖLTENEK, mert egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy az utasok csupán 10%-a veszi meg az utazásra jogosító igazolványt, tehát a járművek siralmas állapotban vannak, a sofőrök állandó jelleggel sztrájkolnak, a közlekedés meg minden, csak nem kiszámítható. Hova lett a pénz? E.vitte el? Az évi 30 mrd-os veszteségből a management talán 500 milliót mondhat magáénak -ilyen olyan ügyletekre hivatkozva- de a többi? Ebből az 500 millióból lehetett volna jó pár buszt venni, megoldani az egyéként is zavaros egyenruha kérdést stb. Nem adok további ötletet, nem vagyok BKV tanácsadó. Csak egy utas vagyok, aki kifizeti a szolgáltatást (előre, bizalommal, hogy lesz holnap is BKV) és mégsem azt kapja, amiért fizetett.

1 komment

Címkék: bkv sztrájk

A bejegyzés trackback címe:

https://maripaan.blog.hu/api/trackback/id/tr131671916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása