HTML

Friss topikok

  • Főtruista: Ezt talán azoktól kellene megkérdezni, akik miatt mára egy ilyen rendezvényen ilyen szintű biztosí... (2010.07.26. 14:32) Élhetetlen....
  • thing: jela.hu/?p=709 :-) (2010.01.14. 19:43) BKV sucks
  • maripán: Most már nem egy hét szünet lesz:( Másnak kellett az az autó.... (2009.10.19. 11:42) Autó...vele vagy nélküle?
  • noacid: Jól beszélsz..:) Kell nekem ez a nő:) (2009.02.04. 19:38) Magányos nők?

Magányos nők?

2009.02.04. 13:12 :: maripán

Valamikor, valahol,megragadta figyelmemet az, hogy magányosak a nők. De miért csak a nők? Ezzel nem értek egyet, szerintem a férfiak ugyanolyan arányban magányosak, mint mi, nők, csak egészen máshogy élik meg. A nő, ha már egyedül kell lennie, sokszor magányosnak érzi magát. Én is sokszor vagyok egyedül,-a párom más városban él- de ha úgy is érzem magányos vagyok, igazság szerint mégsem vagyok az. Önmagamhoz képes nem. Van aki a magányt -legyen az férfi vagy nő- az egyedülléthez, az unalomhoz társítja. Mi is a magány? Mikor nincs akivel megosszuk örömünket, bánatunkat? Vagy amikor egyedül vagyunk? Miért akkor tör ránk a magány érzése, ha egyedül vagyunk és nem tudnk magunkkal mit kezdeni? Az unalom egyenlő a magánnyal?
Míg a férfiak könnyebben kimozdulnak, legyen szó sportról, vagy egyéb más szórakozási, kikapcsolódási lehetőségről addig a nők inkább sajnáltatlják magukat és arra hivatkoznak, hogy nincs ott az akivel mennének. Személyekhez kötik az élményeket, attól tartanak, hogy a "társ" megsértődik, megbántva érzi majd magát ha a nő nélküle ment el valahová, nézett meg valamit. Ez idő alatt a férfi vígan horgászik a barátaival, míg a nő otthon töpreng és aggódik, hogy menjen-e vagy ne menjen valahová. Majd végül a hosszas belső vívódás után úgy dönt otthon marad, s másnap panaszkodik, hoyg magányosan telt az estéje. 
Miért vagyunk társaságfüggők, és miért félünk az egyedülléttől, vagy éppen a magánytól? Félünk a saját gondolatainktól?

1 komment

Címkék: nők magány unalom

A bejegyzés trackback címe:

https://maripaan.blog.hu/api/trackback/id/tr47922216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noacid 2009.02.04. 19:38:20

Jól beszélsz..:) Kell nekem ez a nő:)
süti beállítások módosítása