HTML

Friss topikok

  • Főtruista: Ezt talán azoktól kellene megkérdezni, akik miatt mára egy ilyen rendezvényen ilyen szintű biztosí... (2010.07.26. 14:32) Élhetetlen....
  • thing: jela.hu/?p=709 :-) (2010.01.14. 19:43) BKV sucks
  • maripán: Most már nem egy hét szünet lesz:( Másnak kellett az az autó.... (2009.10.19. 11:42) Autó...vele vagy nélküle?
  • noacid: Jól beszélsz..:) Kell nekem ez a nő:) (2009.02.04. 19:38) Magányos nők?

Mindennapos

Mindennapos élmények, mindennapos ételek, mindennapos érzések.

Linkblog

A kutyafáját....

2009.10.26. 16:45 :: maripán

....mióta megvan Rozi (aki 2,5 kilóval kezdte nálam a pályafutását cca.1 hónapja, most már 10 kilót nyom) azóta kicsit máshogy kell nézzem a világot. Eddig jöttem-mentem, amerre láttam, nem számított semmi, most már oda kell figyeljek Rá is, mert ez az ország, nem a kutyabrátok földje. Hiába tiszta a kutya, jól nevelt (hallgat a parancszavakra, mint: hozzám, ül, marad) és még csak nem is ugat....nem mehet be szinte sehová. Félnek tőle, mint a tűztől...de nem tudom felfogni miért. Hétvégén Kecskeméten voltam, s nagy meglepetésemre, a lajosmizset Tanyacsárda (www.tanyacsarda.hu) igazán kellemes meglepetéssel szolgált. Nem nézte ki Rozit, a pincérek igazán rugalmasan kezelték a nem létező helyzetet.

 

 

 

 

a Tanyacsárda

 

Hogyan tudják megoldani, elfogadni, tőlünk alig 300 kilométerre a kutyás létet? Ott miért mehet be a ruhaboltba, étterembe, cukrászdába? A sajnálatos hazai helyzet miatt, attól tartok, a kutya többet kirándul majd külföldön, mint itthon. Mert nem látják szívesen. 

A hazai szállodák 20 eurót kérnek egy egy "kutyaéjszakáért", mígy külföldön 10-ből 9 szálláshelyen fele ennyiért egy szó nélkül, sőt barátságosan fogadják a négylábút. Semmivel nem mocskosabb egy lakásban tartott kutya, mint egy akármilyen, kevésbé igényes ember, a hajléktalanokról nem is beszélve.

Alapvetően már azt is nevetségesnek tartom, hogy külön vonaljegyet, vagy bérletet kell neki váltsak, ugyanannyiért, mint én is utazom. Miért is???

Hogy vannak a kutya kérdéssel? Felejtsem el, hogy társként néznek majd egyszer a kutyára, vagy fogadjam el, hogy a keleti mentalitásban a kutya csak egy négylábú ugató házörző....????

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szálloda tanyacsárda lajosmizse kutyabarát

A bejegyzés trackback címe:

https://maripaan.blog.hu/api/trackback/id/tr471476653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása