HTML

Friss topikok

  • Főtruista: Ezt talán azoktól kellene megkérdezni, akik miatt mára egy ilyen rendezvényen ilyen szintű biztosí... (2010.07.26. 14:32) Élhetetlen....
  • thing: jela.hu/?p=709 :-) (2010.01.14. 19:43) BKV sucks
  • maripán: Most már nem egy hét szünet lesz:( Másnak kellett az az autó.... (2009.10.19. 11:42) Autó...vele vagy nélküle?
  • noacid: Jól beszélsz..:) Kell nekem ez a nő:) (2009.02.04. 19:38) Magányos nők?

Mindennapos

Mindennapos élmények, mindennapos ételek, mindennapos érzések.

Linkblog

Ribancriadó

2010.03.31. 13:30 :: maripán

Ahogy megjelennek az első napsugarak, a hőmérű higanyszála +10 fok fölé kúszik, a növények rügyet fakasztanak.....no, akkor a lányok is virágzásnak indulnak. Vannak konszolidált nagykabát-letevők, és vannak ők, akik miatt a hirtelen jött meleget évek óta "ribancriadóként" emlegetek.

Pici szoknya, (majdnem öv) pici felső, cici és köldök kint, hatalmas, légyszemekre hajazó napszemüveg, magassarkú szandál....és a bukdácsolás. Mert járni egyik sem tud, a szokyna nem ápol és nem eltakar, azok a lányok öltöznek fel így, akik még egy túlszabott melegítőben is szexisebbek lennének, mint így, önmaguktól levetkőzve. Vicces őket megfigyelni, de érdemes. Mindig csoportosan járnak, egymást dícsérik, és győzik meg arról, hogy a tigriscsíkos leggings passzol a pink holdjáró talpú szandállal, a műköröm (persze minimum 2 centis) az még mindig trend, a tavasz színe a fekete és hogy a 15 fok elég meleg ahhoz, hogy meztelen lábszárral járjunk az utcán. Szerintük teljesen normális, ha a nadrág/szoknya/ akármi egy-két számmal kisebb, mert az önbizalomnak jót tesz, az a mellékes tény, hogy vicces és szánalmas a kívülállónak, őket már cseppet sem zavarja.
Vannak alsóbbrendű csapatok, ők csak szeretnének olyanok lenni, mint a "menők", mindig a kisebb létszámú csoportosulás jellemző, alacsonyabb kategóriájú öltözékkel, míg a menők hátán csak úgy szikrázik a műkristályos Mayo vagy Keyo felirat, s a friss tavaszi szellő vígan birizgálja a rózsaszín pufimellény kapucniján a műszőrme szegélyt.

Minnél melegebb van, annál többen vannak, annál feltünőbbek, aztán mikor ténylegesen beköszönt a nyár, és a hőség leveteti a legszemérmesebbünkről is a vastag holmikat, a csupasz vállak és a meztelen lábak között eltűnnek ezek a lányok.

Szólj hozzá!

Címkék: láb meleg meztelen ribanc pufimellény

A bejegyzés trackback címe:

https://maripaan.blog.hu/api/trackback/id/tr411883866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása