HTML

Friss topikok

  • Főtruista: Ezt talán azoktól kellene megkérdezni, akik miatt mára egy ilyen rendezvényen ilyen szintű biztosí... (2010.07.26. 14:32) Élhetetlen....
  • thing: jela.hu/?p=709 :-) (2010.01.14. 19:43) BKV sucks
  • maripán: Most már nem egy hét szünet lesz:( Másnak kellett az az autó.... (2009.10.19. 11:42) Autó...vele vagy nélküle?
  • noacid: Jól beszélsz..:) Kell nekem ez a nő:) (2009.02.04. 19:38) Magányos nők?

Egy újabb hét......

2009.10.19. 11:40 :: maripán

...megint eltelt egy,és megint itt van egy új. Örökös körforgás, ami az unalom miatt kezd az agyamra menni. Egyre több mindent olvasok, egyre többet "tudok",  közben meg amit tudok, az a nagy semmi. Sebaj.

 

Nem vagyok lehangolt, csak rettenet rosszul aludtam. Volt az álmomban minden, emberölés, betegség, vihar, romlott kaja, fertőző csecsemőosztály (WTF???) és úgy ébredtem, mint akit agyonvertek. Próbálok észhez térni, és lasan összesezdni magam. VOlna néhány dolog, a nap fénypontja meg az esti show felvétele lesz....kíváncsi vagyok, közben meg nem is érdekel. Ez az a kettősség, ami alapvetően jellemzi a mindennapjaimat. Várom is, de nem is. Kíváncsi vagyok, de egyáltalán nem érdekel. Nem jó semmi sem. Végre itt a tél, eshetne a hó...de azt hiszem ez már így marad. Én, az örök elégedetlen szemben a világgal.

Tegnap este megnéztem a Keresztapa trilógia 2.részét. Tegnapelőtt az elsőt, lehet ezért voltak rémálmaim, bár maga a film nagyon tetszett, kicsit nyersnek tűnt, de nem annyira mint a Casino c. filmben. Nem is értem miért a filmekről beszéltem, megnéztem, ez a lényeg, jó volt, és a beleásta magát a tudatalattimba is.... innen a rémálmok.....

Szólj hozzá!

Címkék: keresztapa rémálom trilógia kettősség

A bejegyzés trackback címe:

https://maripaan.blog.hu/api/trackback/id/tr541460040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása